Semester på Teneriffa

Förvaltning av semesterhus och lägenheter för uthyrning på Teneriffa

Semester på Teneriffa - Här finner ni er lägenhet eller semesterhus

Startsida   Lägenheter Teneriffa   Hus Teneriffa   Hyra av bilar   Kontakt   Om oss

Hyrbilar - Jämförelse av priser från olika biluthyrningsfirmor

Med denna priberäknare kan ni jämföra priser från olika firmor på Teneriffa och hitta bästa priset. Endast alternativ från kända och pålitliga företag erbjuds. Vad gäller hyrbil är det en viktig sak att ta i beaktande och inte bara priset man betalar.

 

Uthyrningsort    Datum    Tid :
Återlämningsort    Datum    Tid :

Biluthyrning på Teneriffa - Tips för att göra en utflykt till Teides National Park

När ni lyckats hyra en bil på Teneriffa, kan ni njuta av naturen och landskapen som Teneriffa har att erbjuda. Man kan t. ex göra en fin utflykt från La Laguna till Teides National Park. Glöm inte att ta med en jacka, också på sommaren, när ni tänker besöka Teide, då det kan vara kallt på 2.400 meters höjd året runt.

Från La Laguna kan man åka mot La Esperanza, en av kanariebornas favorit ställe, att göra utflykter till. Efter La Esperanza börjar skogen som består främst av eukalyptos och lager träd och efterhand som man kommer högre upp, finns tallskogen. De kanariska tallarna finns upp till ungefär 2000 meters höjd. Dessa tallar överlever i denna torra natur, tack vare sina långa nålar som drar åt sig daggen på morgonen och på så sätt får i sig tillräckligt med fukt.

Under vår utflykt åker vi förbi de två första utsiktspunkterna "Mirador Ortuño" och "Mirador de las Cumbres". Kullen "La Crucita" är en fantastisk utsiktsplats eftersom man härifrån kan se , inte bara den norra utan också den södra kusten. Från och med 2000 meters höjd ändras landskapet helt. Träden växer inte på denna höjd och skogen går över i ett unikt och imponertande vulkanlandskap. Mitt i National Parken ligger Teide. På besökscentrumet kan man se film som visar ändringarna som skett i National Parken. Man har också möjlighet att på plats, se olika stenar som bildats av vulkanens aktivitet. Under denna utflykt kan man inte heller missa att ta sig upp till Spaniens högsta berg Teide, som har en höjd av 3718 meter. Man kan också besöka hotellet "El Parador" där man kan sätta sig utomhus och ta en kopp kaffe eller en öl.

Minnesnotering
Ni kan ha upp till 5 bostäder i er
minnesnotering. Detta möjliggör att man ansöker
om 5 bostäder samtidigt och kan göra en
jämförelse.
/* */

Vänligen ha tålamod

Ändra valuta här för att
visa priser
email:
Lösenord: